REFERENCIÁK, VÉLEMÉNYEK

Kovács Edit & Kovács László

2017.09.23. Nyíregyháza


"Még most is mosolygok...a legjobb döntés, hogy végül csak választottunk Ceremòniamestert magunknak, mert hiányoztál volna a Nagy napunkròl! Szebbé és vidàmabbá nem tehetted volna nekünk ezt a napot! Egy nagyon vagány, istenien kongázò, szuperül rappelő, hangulatot az égig emelő segîtő barát voltál!!! Nagyon köszönjük!!! ♥️" 

Magyar Nóra & Magyar Szilveszter

2017.10.28. Debrecen

Sose voltunk még olyan esküvőn, ahol ceremóniamester lett volna, de a szervezés elejétől fogva már tudtuk, hogy nem hagyományos vőfélyt szeretnénk. Habár nincs összehasonlítási alapunk, de tudjuk, hogy a legjobban döntöttünk. Zsolti stílusával tökéletesen tudtunk azonosulni - visszafogott, de jópofa humorával, kedves és megnyerő személyiségével végig kézben tartotta az esküvőt. Ha volt kérdés, még fel se merült bennünk, már megoldotta. A játékok szuperek és emlékezetesek voltak. Dj.Macival pedig összeszokott, vicces párost alkottak, külön öröm volt nekünk, hogy a szolgáltatóink már félszavakból is értették egymást. Köszönünk mindent, Zsolti!"

Noemi Hay & Michael Hay

2017.08.26. Apagy, magyar-angol esküvő

"Thank you for helping make our day run smoothly, your translation of the celebrant's speech and the wedding vows was spot on and meant that all our guests and myself included could enjoy them. We valued the well-organised way that you conducted the events of the day, seamlessly linking speeches, games, dances and traditions together to keep the multinational guests entertained and make the night great for all involved! Your style was fun, friendly and above all else professional. I have no hesitation in recommending your services for Hungarian/English weddings! Thanks again, Noémi & Michael"

Chau Minh & Buzdor Attila

2017.07.29. Debrecen, magyar-angol esküvő

"Zsolt was a wonderful host, he made our big day even bigger, and his surprise rap solo was one of the peaks of the night! Thanks for the great party Maestro! Attila & Jasmine" 

"Zsolt csodálatos volt házigazdaként, nagy napunkat még nagyobbá tette, meglepetés rap-műsora pedig az egyik csúcspontja lett az estének! Köszi a nagyszerű partit, Maestro! Attila & Jázmin"

Bozsó Georgina & Fagyal József

2017.10.07. Debrecen

"Csak ajánlani tudjuk Zsoltot, az esküvő szervezése alatt és a nagy nap folyamán is végtelenül segítőkész volt. Mindvégig a pár érdekeit vette figyelembe, és nem mellesleg több esküvői szolgáltató ajánlásával is megkönnyítette az előkészületeket. Legjobban talán az jelzi munkája iránti szeretetét és elhivatottságát, hogy hivatalos ceremóniamesteri teendői végeztével is velünk maradt és egészen zárásig bulizott a násznéppel."

Gőz-Króner Szilvia & Gőz Balázs

2017.07.01. Debrecen


 "Köszönjük a segítséget, ami által szervezetté, gördülékennyé tetted a napunkat, jó humorral, hangulatos programokkal gazdagítottad az esténket!"

Fodor-Némethi Tímea & Fodor András Gergő

2017.08.05.

"Az első találkozás után egy kicsit féltünk. Most akkor mivan? Ceremóniamester? Mifán terem? Féltem, hogy feleségem édesapjának nem fog tetszeni. De szerecsére nem így volt. Minden remekül zajlott, Zsolt a nem várt nehézségeket is megoldotta. Hamar megtalálta a közös nevezőt a násznéppel, jól vezényelt és jól érezte magát. Legalábbis remélem, mert ezt mondta Segítőkész, pörgős, és hamar megtalálja a hangot. Örültünk, hogy ott voltál! Köszönjük!"

Én pedig annyit tennék hozzá, hogy a lagziban nem győztem dícsérni az örömanya csodafinom tortáit, úgyhogy néhány nap múlva amikor épp felénk járt a pár, hozott nekem a frissen készült születésnapi tortájából, mert amikor ették, eszükbe jutottam. Ettől nem kell nagyobb dícséret. :)-Zsolt